vrijdag 28 december 2012

Kiekeboe!

Haha, Annika zit nu naast me, Ellis is net weg :)
Zonet probeerden we met zn 3en Pretty Little Liars te kijken. PLL (afgekort) is een Amerikaanse serie die is verfilmd na een boekenreeks geschreven door Sara Shepard. Het gaat over een vriendengroep van 5 populaire meisjes en op een avond raakt een van hun vermist, Alison. Ze kunnen haar maar niet vinden, en een jaar later wordt haar lijk gevonden in hun tuin, de ouders en oudere broer zijn al verhuisd. Net daarvoor en daarna krijgen ze allemaal vage smsjes van -A. Wie is A? Daar moeten ze uiteindelijk achterkomen. Ze kunnen niks tegen de politie zeggen omdat A dan al hun geheimen vertelt, ze hebben namelijk ervoor gezorgd dat hun buurmeisje Jenna blind is geworden.
Maar oke, dat PLL kijken werkte niet zo goed, dus gingen we maar op youtube kijken naar de Janoskians, een Australische groep jongens die allemaal hilarische dingen doen op de normaalste plaatsen. Dat lukte ook niet erg goed, dus gingen we "The Adventurous Adventure of One Direction" kijken, heel vaag. Toen bleven we maar bezig met 1D, bijvoorbeeld hun audities voor The X Factor, Louis zijn haar was hilarisch :s, en toen bleven we maar bezig hihi, op Etsy kijken naar allemaal 1D spul enzo. En daar zijn we sinds 21'00 al mee bezig, op Etsy..

Vanmiddag ben ik met Ellis naar een High Tea geweest van haar klasgenootje, Eileen. Het was superleuk, met onze mislukte olieboldingen hahaha.

Maar ik ga maar weer eens denk ik zo :)

Doeei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten